top of page

Biblioteca Avize + Acorduri

Proiecte Case, Case Ieftine, Case Moderne, Proiectare Arhitectura, Arhitect Bucuresti, Casa Parter, Casa Etaj, Certificat de Urbanism, Autorizatie de Construire

Stim ca ai programul incarcat si ca iti doresti o colaborare relaxata! Hai sa facem totul online! Programeaza o discutie pe Google Meet si castiga timp! Let's Meet!

Sistemul american de case din lemn de tip framing acum si in Romania! >>>

SuduraLemnului.ro

Case din Lemn

Proiecteaza cu noi si primesti inclus in pachetul de proiectare toata documentatia necesara obtinerii avizelor si acordurilor!

roce_1.png

Autoritatea Aeronautica

 

Proiecteaza-ti casa cu noi si primesti gratuit documentatia in vederea obtinerii Avizelor!

Autoritatea Aeronautica Civila Romana (AACR) este o regie autonoma de interes public national care indeplineste sarcini de reglementare si supraveghere a sigurantei in managementul traficului aerian. A fost infiintata in anul 1993 prin HG nr. 405/12.08.1993.

Pentru obtinerea acestui aviz, se va realiza o analiza a impactului asupra securitatii zborurilor. Aceasta poate include evaluarea impactului proiectului asupra navigatiei aeriene, prezenta obstacolelor sau a altor constructii ce pot interfera cu zborurile, precum si evaluarea riscului de impact asupra avioanelor sau a altor echipamente aeronautice.

 

Obtinerea avizului AACR este importanta pentru asigurarea sigurantei zborurilor si a unui mediu de operare sigur pentru toti utilizatorii spatiului aerian.

Comisia AACR va analiza documentatia tehnica realizata conform cerintelor capitolului II din RACR–AVZ si a Deciziei Directorului General al AACR nr. D 306 din 26.06.2020 si emite avizul necesar obtinerii Autorizatiei de Construire.

Certificat de Urbanism, Aviz Autoritatea Aeronautica, Proiect de Arhitectura

Documentatia va cuprinde:

•  Cerere tip aferenta institutiei emitente
•  Chitanta privind achitarea taxei (original)
•  Carte Identitate sau Certificat Inmatriculare agent economic (copie)
•  Actul de Proprietate sau Vanzare - Cumparare (copie)

•  Extras de Carte Funciara la zi si Orto-Foto Plan

•  Certificat de Urbanism + Anexe (copie)

•  Documentatie tehnica conform cerintelor capitolului II din RACR–AVZ si a Deciziei Directorului General al AACR nr. D 306 din 26.06.2020 (Memoriu / Plan situatie / Sectiuni cu marcarea inaltimii totate / Fatade, etc.) in original.

•  Ridicare Topografica in sistem WGS 84 (Studiu Obstaculare) (original)

Etapele anterioare:

Obtine Certificatul de Urbanism >

Realizeaza Ridicare Topo WGS >

Wiki Blog >>>

bottom of page