top of page

Colaborarea cu roce.ro inseamna

Calitate >

Flexibilitate >

Eficienta >

Economie >

Totul incepe cu un proiect de calitate! Alege sa construiesti corect, pornind de la un proiect de arhitectura bine definit! Iti vom fi alaturi pe tot parcursul derularii contractului!

Proiectare de arhitectura pentru locuinte unifamiliale si colective, carport-auto, foisoare de gradina, pergole si terase din lemn, casute de vacanta precum si diferite forme de structuri, sere, hangare, grajduri, manejuri si hale industriale.

Proiecte Case, Casa Parter, Casa cu Etaj

Cum colaboram?

Stim ca ai programul incarcat si ca iti doresti o colaborare relaxata! Hai sa facem totul online! 

Daca iti place un proiect si doresti sa il cumperi, programeaza o discutie pe Google Meet si castiga timp!

 

Studiem impreuna posibilitatea implementarii proiectului dorit pe terenul pe care il deti, si daca se indeplinesc toate cerintele specificate prin Regulamentul Local de Urbanism / Certificatul de Urbanism vom incepe procedura de obtinere a Autorizatiei de Construire.

Daca proiectul ales de tine nu se incadreaza din punct de vedere legal pe terenul pe care il deti, vom incerca sa gasim impreuna o solutie, fie prin modificarea si adaparea acestuia, fie prin realizarea unui nou proiect bazat pe structura functionala a acestuia.

Iti oferim un catalog de proiecte pentru locuinte, carport auto / garaje, case de vacanta si multe alte tipuri de constructii, insa daca nu gasesti solutia optima pentru tine, vom realiza un proiect personalizat, conform cerintelor tale!

In curand 

bottom of page