top of page

Colaborarea cu roce.ro inseamna

Calitate >

Flexibilitate >

Eficienta >

Economie >

Totul incepe cu un proiect de calitate! Alege sa construiesti corect, pornind de la un proiect de arhitectura bine definit! Iti vom fi alaturi pe tot parcursul derularii contractului!

Proiectare de arhitectura pentru locuinte unifamiliale si colective, carport-auto, foisoare de gradina, pergole si terase din lemn, casute de vacanta precum si diferite forme de structuri, sere, hangare, grajduri, manejuri si hale industriale.

A39_4.jpg

Cum colaboram?

Stim ca ai programul incarcat si ca iti doresti o colaborare relaxata! Hai sa facem totul online! 

Daca iti place un proiect si doresti sa il cumperi, programeaza o discutie pe Google Meet si castiga timp!

Studiem impreuna posibilitatea implementarii proiectului dorit pe terenul pe care il deti, si daca se indeplinesc toate cerintele specificate prin Regulamentul Local de Urbanism / Certificatul de Urbanism vom incepe procedura de obtinere a Autorizatiei de Construire.

Proiectare Arhitectura, Proiect Casa

Daca insa proiectul ales de tine nu se incadreaza din punct de vedere legal pe terenul pe care il deti, vom incerca sa gasim impreuna o solutie, fie prin modificarea si adaparea acestuia, fie prin realizarea unui nou proiect bazat pe structura functionala a acestuia. Iar daca doresti un proiect nou complet diferit fata de ce avem pe site, il vom face impreuna!

Cum lucram? Simplu!

Facem totul online urmand 3 pasi simpli si eficienti: 

1  Realizam proiectul in 3D, stabilim o discutie pe Google Meet unde iti vom prezenta solutia! Amplasam modelul 3D al locuintei pe teren si facem modificarile impreuna in real-time direct pe modelul 3D pana cand gasim varianta optima! Adaugam ferestre, mutam peretii, mobilam si studiem spatiul rezultat. Nimic mai simplu!

2  Iti transmitem pe e-Mail / WhatsApp imaginile cu modelul 3D si te lasam cat timp ai nevoie pentru a studia solutia iar daca doresti alte modificari, mai facem o intalnire online si le realizam impreuna pe acelasi model 3D al locuintei!

3  Odata ce solutia de arhitectura este finalizata ne ocupam noi de restul! Odata ce documentatia este pregatita, nu ramane decat sa ne vedem si sa iti facem predarea dosarelor! Putem transmite documentatia prin curier oriunde in tara!

Proiectare Arhitectura, Proiect Casa
Proiectare Arhitectura, Proiect Casa
bottom of page