top of page

Biblioteca Avize + Acorduri

Proiecte Case, Case Ieftine, Case Moderne, Proiectare Arhitectura, Arhitect Bucuresti, Casa Parter, Casa Etaj, Certificat de Urbanism, Autorizatie de Construire

Stim ca ai programul incarcat si ca iti doresti o colaborare relaxata! Hai sa facem totul online! Programeaza o discutie pe Google Meet si castiga timp! Let's Meet!

Sistemul american de case din lemn de tip framing acum si in Romania! >>>

SuduraLemnului.ro

Case din Lemn

Proiecteaza cu noi si primesti inclus in pachetul de proiectare toata documentatia necesara obtinerii avizelor si acordurilor!

roce_1.png

Protectia Mediului

 

Proiecteaza-ti casa cu noi si primesti gratuit documentatia in vederea obtinerii Avizelor!

Agentia Nationala pentru Protectia Mediului (ANPM) este institutia de specialitate a administratiei publice centrale cu competente in implementarea politicilor si legislatiei din domeniul protectiei mediului. Ea se afla in subordinea Ministerului Mediului (MM).

Principala misiune a ANPM este aceea de a asigura un mediu sanatos prin proiectia calitatii aerului, solului si a apei. ANPM este responsabila pentru implementarea legislatiei si politicilor de mediu la nivel nationa, regional si local.

Orice constructie are un impact asupra mediului din momentul derularii santierului pana in momentul in care este data in exploatare. ANPM are obligatia de a diminua impactul acesteia asupra mediului prin verificarea documentatiilor tehnice, a modului in care executia va fi realizata si a emisiilor pe care constructia le va emite in momentul utilizarii acesteia.

 

Agentia Nationala pentru Protectia Mediului (ANPM) va emite in baza unei documentatii tehnice, Acordul de Mediu necesar completarii documentatiei in vederea obtinerii Autorizatiei de Construire.

Aviz Mediu, Proiect Casa Lemn, Casa Mansarda, Certificat de Urbanism

Documentatia va cuprinde:

•  Cerere tip aferenta institutiei emitente ANPM Bucuresti sau ANPM Ilfov

•  Notificare completata in original
•  Chitanta privind achitarea taxei (original)
•  Carte Identitate sau Certificat Inmatriculare agent economic (copie)
•  Actul de Proprietate sau Vanzare - Cumparare (copie)

•  Extras de Carte Funciara la zi si Orto-Foto Plan

 Certificat de Urbanism + Anexe (copie)

•  Plan de Situatie cu marcarea constructiei propuse (original)
•  Memoriu de Arhitectura (original)

Etapele anterioare:

Obtine Certificatul de Urbanism >

Wiki Blog >>>

bottom of page