top of page

Biblioteca Avize + Acorduri

Proiecte Case, Case Ieftine, Case Moderne, Proiectare Arhitectura, Arhitect Bucuresti, Casa Parter, Casa Etaj, Certificat de Urbanism, Autorizatie de Construire

Stim ca ai programul incarcat si ca iti doresti o colaborare relaxata! Hai sa facem totul online! Programeaza o discutie pe Google Meet si castiga timp! Let's Meet!

Sistemul american de case din lemn de tip framing acum si in Romania! >>>

SuduraLemnului.ro

Case din Lemn

Proiecteaza cu noi si primesti inclus in pachetul de proiectare toata documentatia necesara obtinerii avizelor si acordurilor!

roce_1.png

CONTINUTUL PROIECTULUI DE ARHITECTURA

Proiectul de arhitectura este realizat doar in cadrul unui birou de proiectare sub supravegherea unui arhitect cu drept de semnatura, inregistrat în Tabloul General al Ordinului Arhitectilor din Romania.

 

ORICE PROIECT DE ARHITECTURA SE VA REALIZA RESPECTAND REGULAMENTUL LOCAL DE URBANISM SI DOCUMENTATIILE ZONALE AVIZATE AFERENTE MENTIONATE PRIN CERTIFICATUL DE URBANISM!

Proiectul de arhitectura este format din:

+  Documentatie Tehnica Autorizatie Construire - D.T.A.C.
+  Proiect Tehnic - P.T.
+  Detalii de Executie - D.E.


Continutul general al proiectului de arhitectura (difera in functie de complexitate):

+  Plan de situatie - amplasamentul obiectivului pe teren
+  Plan trasare constructie
+  Plan fiecare nivel diferit - subteran si suprateran
+  Plan invelitoare / terasa
+  Fatade / elevatii obiectiv
+  Sectiuni generale obiectiv
+  Detalii de executie (contine detaliile de executie pentru situatiile speciale)
+  Tablou de tamplarie - interior / exterior
+  Lista cantitati finisaje estimative - interior / exterior
+  Memoriu General de Arhitectura
+  Proiect imprejmuire teren
+  Relevee constructii existente in vederea desfiintarii / extinderii / supraetajarii

Toata documentatia va fi avizata prin realizarea Referatului de Verificare al Proiectului de Arhitectura. Aceasta documentatie este intocmita separat de catre un arhitect verificator atestat.


Proiectul este valabil doar semnat si stampilat de catre arhitect.
Copierea / reproducerea este interzisa fara acordul biroului de proiectare si este sanctionata conform legii.


CONTINUTUL PROIECTULUI DE ORGANIZARE EXECUTIE (D.T.O.E.)

+  Plan de situatie - amplasamentul obiectivului pe teren si al zonelor de organizare santier, inclusiv accesul, zone de depozitare materiale si deseuri
+  Memoriu General de Organizare Executie - D.T.O.E.

Proiectul este valabil doar semnat si stampilat de catre arhitect. Copierea / reproducerea este interzisa fara acordul biroului de proiectare si este sanctionata conform legii.

Etapele anterioare:

Obtine Certificatul de Urbanism >

Avize si Acorduri Necesare >

Realizeaza Studiile de Specialitate > 

Proiectare Arhitectura

 

Proiecteaza-ti casa cu noi si primesti gratuit documentatia in vederea obtinerii Avizelor!

Pentru orice tip de constructie propusa, fie ea o structura usoara de gradina precum un foisor din lemn, o terasa sau pergola, un simplu garaj sau o locuinta, este bine sa incepi prin studierea posibilitatilor de utilizare a terenului de care dispui, tipul de material din care doresti constructia si evident estetica si functionalitatea acesteia.

 

Pentru toate aceste aspecte este recomandat sa apelezi la un arhitect, cu care poti stabili toate detaliile si demersurile pentru ca proiectul tau sa se poata concretiza cat mai eficient posibil.

 

Proiectul de arhitectura este proiectul de baza al constructiei. Acesta contine toate datele necesare realizarii obiectivului, si anume: pozitionarea constructiei pe teren, delimitarea si compartimentarea, aspectul exterior, volumul si fatadele, cotele, suprafetele si inaltimile constructiei. Proiectul de arhitectura determina tema pentru realizarea calculelor structurii de rezistenta si a traseelor instalatiilor edilitare (proiecte de specialitate). Pentru realizarea proiectului de arhitectura este necesar, in prealabil, realizarea unei Ridicari Topografice.

 

NERESPECTAREA PROIECTULUI DE ARHITECTURA IN EXECUTIE DUCE LA NEACORDAREA DE CATRE PROIECTANT A RECEPTIEI FINALE, URMAND CA DOCUMENTATIA SA FIE SUPUSA UNEI ANALIZE DE CATRE REPREZENTANTII LEGALI AI AUTORITATILOR PUBLICE!

PROIECTARE.jpg

Galerie proiecte >

 

Daca nu gasesti locuinta potrivita, contacteaza-ne si o vom personaliza conform cerintelor tale! Vezi galerie proiecte >

Wiki Blog >>>

bottom of page